Ansigtsbehandling

Hos klinik Be Nice får du en professionel behandling, der giver flotte resultater hver gang. Vi tilbyder et bredt udvalg af behandlinger, så du får netop den ansigtsbehandling der passer til din hudtype.

Nimue ansigtsbehandlinger

Vi tilbyder aktive AHA/ frugtsyre behandlinger fra Nimue. Disse er til dig der ønsker en ansigtsbehandling der går i dybden med din hud. Hvis du har problemer med acne eller hyperpigmentering, eller super sart hud. Nimue er også fantastik til den helt alm hudtype, som ønsker det bedste af sin hudpleje og behandlinger. Nimue er et derma-kosmeceutisk mærke. Det bruger ikke slibemidler, kunstige duftstoffer, mineralske olie m.m. Nimue er også allergitestet

Comfort Zone ansigtsbehandling

Vi tilbyder behandlinger i det italienske luksus mærker Comfort Zone. Disse er til dig der ønsker velvære, Comfort og aktive behandlinger. Comfort Zone passer til alle hudtyper, især sensitiv og sarte hudtyper og til dig der ønsker fokus på Anti-age og en lækker ansigtsmassage. Comfort Zone har stor fokus på bæredygtighed og bruger kun ingredienser af naturlig oprindelse.

 

Nimue priser & ansigtsbehandlinger

Nimue Booster behandling

Aktive sammensat behandling med Nimue effektive produkter, bla effektive AHA’er og Super Fluits der forstærker hinanden. TDS serum er et intensiv ampul, der arbejder med huden og findes til alle hudtyper. Denne behandling arbejde dybt i huden, øger fasthed, fylde og elasticitet. Styrker collagen dannelsen og for huden til stråle.

Behandlingen er meget bred, da den kan kombineres på flere måder. Dette gør den helt unik. Kan bruges af alle hudtyper. Den er perfekt til månedlig behandling eller kurforløb.

Dobbelt afrens, enzyme peeling med damp, Nimue AHA mild eller advance, let dybderens, TDS serum, maske efter hudtype samt afsluttende cremepleje og spf.

729,-

Quick DETOX

Effektiv kort behandling med øjeblikkelig virkning. Denne sorte og boblende maske kan mange ting. Den dybderenser, detoxer, exfolierer og ilter huden. Perfekt til grå og trist hud. Den mindsker pore og urenheder. Giver glød og forfiner hudens tekstur. Har du få timer i døgnet, og gerne vil have en effektiv behandling på kort tid, så er Quick DETOX den du skal vælge. OBS Rødme kan forekomme efter behandling, men forsvinder efter et par timer.

Dobbelt afrens, prep af huden, DETOX masken, afsluttende cremepleje og spf.

475,-

Luksus DETOX

En aktiv resultatgivende AHA behandling, som er effektive, men også en skånsom behandling. Forbedre og forfiner hudstrukturen, pore-størrelsen og elasticiteten i huden. Perfekt til alle hudtyper. Denne behandling er en god førstegangs Nimue behandling eller en døråbner til de andre aktive Nimue behandlinger.

Dobbelt afrens, enzyme peeling med damp, Nimue AHA mild, let dybderens, maske efter hudtype samt afsluttende cremepleje og spf.

659,-

Nimue SRC Special behandling

Denne behandling er Nimue’s mest aktive special advanceret frugtsyre behandling til miljø, problem og hyperpigmenteret hudtyper. Behandlingen arbejder med en kombination af syre og aktive ingredienser, nøje udvalg til disse tre hudtyper. Den er meget bred, da der er flere måder den kan kombineres på, dette gør den helt unik.

Denne behandling er til den trænede hud, der har fået Nimue AHA behandlinger før, og der bruger nimue produkter hjemme. Behandling kan laves som en månedlig behandling eller som et kurforløb.

Dobbelt afrens, Tetra Enzyme peeling med damp, SRC Peeling complex som er hudtyperbestemt, special gummi maske samt afsluttende cremepleje og spf.

775,-

Smart Resurface Special behandling

Denne behandling er Nimues hidtil mest potente peeling. Denne oliebaserede peeling er fyldt med super aktive ingredienser, som salicylsyre og pyuryvicsyre. Her får din hud et kick som aldrig før. Behandlingen udglatter overfladen, mindsker forstørrede porer, urenheder, acne og fedtet hud. Den fornyer og genopbygger og er fantastisk til at mindske hyperpigmentering. OBS. Denne behandling er meget aktiv og er kun til kunden, der allerede har fået andre Nimue behandlinger og bruge Nimue produkter hjemme. Behandlingen giver en prikkende og varm fornemmelse, og anbefales som en booster behandling.

Dobbelt afrens, peeling med damp, prep af huden, Smart peeling, TDS serum, special gummi maske, afsluttende cremepleje og spf.

825,-

Nimue Microneedling behandling

Behandlingen der fremmer fornyelsen og får huden til at se yngre ud. Du kender måske dermaroller, dette er den professionelle udgave. Behandlingen kombineres med bla TDS boosters, som opstrammer og stimulerer collage i huden, ja kort sagt giver huden et spark bag i og giver flotte resultater. Fantastisk til at hjælpe moden, træt, slap – eller trist hud. For bedst resultat anbefales et kurforløb på 6 behandlinger.

1 behandling incl dermaroller 1.200,-
Kurforløb på 6-8 behandlinger 800,- pr behandling.

Dobbelt afrens, eksfoliering med damp, Microneedling med TDS serum, special gummi maske samt afsluttende cremepleje.

Fra 825,-

Nimue Teenage behandling

Behandling tilpasset en teenage hud, der har brug for en hjælpende hånd. Døjer du med acne og eller sensitiv hud, er denne behandling, den du skal vælge. Til og med 18 år. Kurforløb på 6-8 behandlinger anbefalet.

Dobbelt afrens, peeling med damp, Nimue AHA, dybderens, maske efter hudtype, afsluttende cremepleje og spf.

475,-

 

Beauty Angel/ Be Nice

Be Nice Beauty

Dobbelt afrens, peeling, aha frugtsyre mild el. advanced, let dybderens, Emt Special maske efter hudens behov, 15 min Beauty Angel lys samt afsluttende cremepleje og spf.

898,-

Be Nice Beauty Max

Dobbelt afrens, Tetra Enzyme peeling med damp, SRC Peeling complex som er hudtyperbestemt, Emt Special maske, 15 min Beauty Angel lys samt afsluttende cremepleje og spf.

998,-

Beauty Angel ansigtsbehandling

Afrens, peeling, emt maske og 15 min Beauty Angel lys samt afsluttende cremepleje og spf.

Beauty Angel lys i forbindelse med en ansigtsbehandling kr. 199,-

499,-

Beauty Angel selvbetjening 15 min

lys behandling kr. 249,-
(uden anden behandling)

Beauty Angel lys behandlinger er til dig der ønsker, at få gavn af alt det fantastiske røde lys som BA giver. Boost din energi, forbedrer huden på alle niveauer. Lyset arbejder på celleniveau og øger dens evner det at arbejde. Den giver dem et kærligt skub, til at hjælpe sig selv og gøre din hud endnu bedre.

1 tur Beauty Angel lys beh kr. 249,-
6 tur klippekort lys beh kr. 1245,-
12 tur klippekort lys beh kr. 2490,-

Tilkøb booster og dybdevirkende maske 199,-
Tilkøb booster og opstammende øjenmaske 99,-

249,-

 

Comfort Zone ansigtsbehandlinger

Comfort zone Signatur ansigtsbehandling

En Klassisk skøn ansigtsbehandling som indeholder både peel, blid frugtsyre, let dybderens og en velvære massage i ansigtet og maske tilpasset din hudtype. Denne behandling anbefales til alle hudtyper.

Behandlingen indeholder:
Dobbelt rens, Peeling med damp, Frugtsyre, let dybderens. velvære ansigts massage, maske efter hudtype samt afsluttende cremepleje og spf.

699,-

Comfort zone Remedy calming ansigtsbehandling

En ansigtsbehandling der nærer og beskytter selv den sarteste hud. Den dæmper inflamation og rødme. En rigtig velvære behandling som giver ro. Huden bliver nænsomt renset og peelet, og afsluttet med en let ansigtsmassage og den helt specielle “Peel of” maske der giver beskyttelse og forstærkning til huden.

Behandlingen indeholder:
Dobbelt rens, blid peeling, Beroligende ansigts massage, Special “Peel – OFF maske” samt afsluttende cremepleje og spf.

649,-

Comfort zone Sublime lift ansigtsbehandling

Denne anti-age behandling fornyer og løfter huden. En Active Lift massage der har fokus på muskler og bindevæv. “Dobbelt Peel” som laver en cellefornyelse fra AHA, PHA og C- vitamin, giver glød, udstråling, forfiner porrene og de små fine linier og rynker. Perfekt til den er modne hudtype.

Behandlingen indeholder:
Dobbelt rens, “Dobbelt Peel” med frugtsyre, Special Antiage maske, “Active Lift” ansigtsmassage, afsluttende cremepleje og spf.

749,-