Klinik Be Nice

Ansigtsbehandling

Hos Klinik Be Nice får du en professionel behandling, der giver dig et flot resultat. Vi tilbyder en bredt udvalg af forskellige behandlinger, så du får netop den ansigtsbehandling der passer til din hudtype. 

Ved regelmæssig plejning af huden med ansigtsbehandlinger, giver du din hud en værdifuld gave, samt ikke mindst dig selv en afstressende behandling i hverdagen.

Nimue ansigtsbehandlinger

Nimue skin technology er et banebrydende mærke, der har eksisteret siden 1994. Nimue blev som en start udviklet med henblik på at give behandling til huden inden og efter plastikoperationer.

Med denne serie får du en ny generation af derma-kosmeceutiske produkter. Produkterne giver en aktiv behandling af huden med medicinsk lignende fordele, der er i stand til at påvirke hudens biologiske funktioner og derved giver et sundere resultat.

Nimue ansigtsbehandlinger giver formidable resultater ved brug af det kombinationer af frugtsyre. Ved brug af AHA og stærke vitaminer, sikres du en lækker ansigtsbehandling og flot hud som resultat.

Serien er kendt for sine effektive behandlinger og resultater, hvor du kan forvente øget udstråling og vitalitet. Ved brug af Nimue produkterne får du et plejende og fugtgivende produkt, der giver en forbedring af problematisk hud.

Nimue har deres primære fokus på behandling af hud klassifikationerne:

  • Hyperpigmenteret hud
  • Miljøbelastet hud
  • Problematisk hud
  • Sensitiv hud

Nimue er allergitestet og indeholder ingen slibemidler, mineralske olier, lanolin parabener, kunstige farvestoffer eller syntetiske duftstoffer.

En aktiv resultatgivende AHA behandling, som er effektive men også en skånsom behandling. Forbedre og forfiner hudstrukturen, pore-størrelsen og elasticiteten i huden. Perfekt til alle hudtyper. Anbefales til vedligeholds behandling eller kurfoløb.

Afrens, eksfoliering med damp, AHA complex 15 eller 35%, dybderens, maske efter hudtype samt afsluttende cremepleje og spf.

530,00 kr.

Klassisk afslappende behandling tilpasset hudtype, tilstand og behov. Behandlingen indeholder ikke AHAComplex og er derfor en perfekt første gangs behandling med nimues produkter. Denne milde behandling er til alle hudtyper også til sensitiv hud.

Afrens, eksfoliering med damp, ansigtsmassage, maske samt afsluttende cremepleje og spf.

530,00 kr.

Aktive sammensat behandling med nimue effektive produkter bla TDS ampul som er et intensiv ampul, der arbejder med huden. Findes til alle hudtyper. Behandlingen arbejde i dybt i huden, øger fasthed, fylde og elasticitet. Styrker collagen dannelsen og for huden til stråle. Denne behandlinger et perfekt til månedlig behandling eller kurforløb.

Afrens, eksfoliering med damp, AHA complex 15 eller 35%, dybderens, TDS ampul, special maske samt afsluttende cremepleje og spf.

659,00 kr.

Behandling som navnet fremgår, er vores svar på luksus i top klasse. Med nimue Fluits kan behandlingen skræddersyes til lige det, huden har brug for. Nimue Fluits forstærker hele behandlingen med aktive, effektive og sikre ingredienser. Denne behandling er til alle hudtyper eller kurforløb.

Afrens, eksfoliering med damp, AHA complex 15 eller 35%, dybderens, Super Fluits, TDS ampul, maske samt cremepleje og spf.

699,00 kr.

Hudfornyende to trins peeling behandling specielt til miljø, problem og hyperpigmenteret hudtyper. Behandlingen arbejder med en kombination af syre og aktive ingredienser, nøje udvalg til disse tre hudtyper. SRC behandling er anbefales som månedlig behandling for kunder der bruger nimue eller som et kurforløb.

Afrens, Tetra Enzyme peeling med damp, SRC Peeling complex som er hudtyperbestemt, special maske samt afsluttende cremepleje og spf.

699,00 kr.

Behandlingen der fremmer fornyelsen og får huden til at se yngre ud. Du kender måske dermaroller, dette er den professionelle udgave.
Behandlingen kombineres med bla TDS boosters, som booster, opstrammer og stimulerer collage i huden, ja kort sagt giver huden et spark bag i og giver flotte resultater. Fantastisk til at hjælpe moden, træt, slap – eller trist hud.
For bedst resultat anbefales et kurforløb på 6 behandlinger.

Afrens, eksfoliering med damp, Microneedling med TDS ampul, special maske samt afsluttende cremepleje og spf.

1 behandling incl. dermaroller 1.200,00 kr.

Kurforløb på 6-8 behandlinger 800,00 kr. pr. behandling

Behandling tilpasset en teenage hud der har brug for en hjælpende hånd. Behandlingen er til alle hudtyper.

1 behandling 430,00 kr.

Kurforløb på 4-6 behandlinger 399,00 kr. pr. behandling

Remedy ansigtsbehandlinger

I samarbejde med læger, forskere og behandlere, fremstiller Comfort Zone hudpleje løsninger der er så innovative og effektive som muligt, ift. den enkeltes konkrete behov. Produkterne bliver fremstillet med henblik på brug af ingredienser af naturlig oprindelse. Alle ingredienser udvælges nøje, for at give en maksimal sikkerhed, effekt og en behagelig følelse ved brug af produkterne.

I 2017 modtog Comfort Zone B-corp certificering, efter mange års intensivt arbejde på at fremstille etiske og bæredygtige produkter. Produkterne bliver fremstillet ved brug af vedvarende energi, såfremt at der gives et mere bæredygtigt resultat.

Produkterne fremstilles uden silikone, sulfater, mikroplastik, parabener, MI-konservering, animalske indholdsstoffer. Derudover er Comfort Zone 100% veganske.  

Remedy serien er den rette ansigtsbehandling til dig, der er har sensitiv hud og oplever rødme og tilbøjelighed til at blusse op. Remedy serien er fremstillet til sensitiv hud. Produkterne giver en beroligelse af huden og lindrer irritation.

Advanceret behandling til sensitiv hud, rosacea og hudtyper der oplever rødme og har tendens tilsat blusse op. Remedy er skabt til at berolige og styrke huden. De aktive ingredienser aflaster og hjælper huden. Remedy er 100% pafumefri og op til 98% naturlige ingredienser.

Afrens, peeling med damp, let ansigtsmassage, special peel-off maske, afsluttende serum og creme pleje.

530,00 kr.

Gavekort

Glæd din veninde, mor, søster eller kæreste med et gavekort til Klinik Be Nice. Få gavekortet med det samme pr. mail eller få det tilsendt direkte til modtager med en lille hilsen. Den perfekte gave når du vil forkæle én, du holder af.

Luk menu