Makeup

Vi tilbyder dig en flot og holdbar makeup fra mærket Youngblood, der giver dig en ren og naturlig makeup, produceret af knuste mineraler, såfremt du får en let og fleksibel dækning.

Youngblood er ideel til alle hudtyper og indeholder ingen zinkoxider, så din hud ikke bliver udtørret. Makeuppen er uden parfume, parabener og kunstige farvestoffer, så din hud får den bedste behandling.

Få lagt en flot makeup der passer til din personlige stil.

Når det kommer til din specielle dag, skal der intet mangle. Brylluppet er for mange den største oplevelse i livet, hvor alt gerne skal stå snorre lige. Hvilke forventninger og ønsker man har til sin make-up er meget individuelt og ønsker man en flot brudemakeup er det vigtigt at man får prøvet det af før den store dag.

Hos Klinik Be Nice tilbyder vi brude- og galla makeup inklusivt en prøve makeup, så du er sikker på at resultatet bliver som ønsket og du får den bedste følelse.
Få hele pakken og opgradere med en af vores fantastiske ansigtsbehandlinger. Dette kan gøres sammen med prøve makeuppen, og skal øjnene være i ekstra fokus anbefaler vi at få rette og farvet dine bryn og vipper.

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har spørgmål.

Makeup priser

Aftenmakeup

295,-

Brude makeup inkl. prøve makeup

Makeuppen til denne dag er prikken over i’et. Til prøve makeuppen finder vi frem til det helt rette look, så du på din store dag trykt kan læne dig tilbage og nyde din dag.

550,-