Makeup

Makeup pakkerne er til dig der ønsker et ekstra finish efter en ansigtsbehandling eller dig som ønsker makeup til en særlig lejlighed. Hos Klinik Be Nice tilbyder vi en flot og holdbar makeup fra mærket Youngblood, der giver dig en ren og naturlig makeup, produceret af knuste mineraler, såfremt du får en let og fleksibel dækning.

Youngblood er ideel til alle hudtyper og indeholder ingen zinkoxider, så din hud ikke bliver udtørret. Makeuppen er uden parfume, parabener og kunstige farvestoffer, så din hud får den bedste behandling.

Få lagt en flot makeup der passer til din personlige stil.

Når det kommer til din specielle dag, skal der intet mangle. Brylluppet er for mange den største oplevelse i livet, hvor alt gerne skal stå snorre lige. Hvilke forventninger og ønsker man har til sin make-up er meget individuelt og ønsker man en flot brudemakeup er det vigtigt at man får prøvet det af før den store dag.

Hos Klinik Be Nice tilbyder vi brude- og galla makeup inklusivt en prøve makeup, så du er sikker på at resultatet bliver som ønsket og du får den bedste følelse.

Derudover har vi tilbud på en basic brudepakke, hvor du får en ansigtsbehandling med Nimue signatur, rettelse og farvning af bryn og vipper, samt makeup til den store dag. Vi tilbyder dertil også en prøve makeup, såfremt du får den bedste behandling og at din stil kommer til udtryk i makeuppen.

 

Makeup priser

Aftenmakeup

295,-

Brude makeup inkl. prøve makeup

Makeuppen til denne dag er prikken over i’et. Til prøve makeuppen finder vi frem til det helt rette look, så du på din store dag trykt kan læne dig tilbage og nyde din dag.

550,-