YoungBlood

Den nye generation
dermacosmeceutiske makeup & hudpleje

Pouline Youngblood, grundlægger af og præsident af Youngblood Mineral Cosmetics, har altid haft som mission at hjælpe kvinder med at dække og korrigere uensartet teint. Pouline får sin inspiration fra naturen kombineret med sin egnen praktiske erfaring som skønhedsterapeut for dermatologer og plastikkirurger.
For Pouline, er Youngblood en drøm, der er gået i opfyldelse….

I løbet af sin karriere som skønhedsterapeut var Pouline dagligt i kontakt med patienter med svære hudtilstande efter barske laserbehandlinger, acne, rosacea og kosmetiske operationer. For sådanne patienter tager det ofte op til flere måneder, før deres hud vender tilbage til en normal tilstand, og Pouline var ganske enkelt ikke tilfreds med de tilgængelige makeup- muligheder.

Pouline begyndte at samarbejde med kemikere for at udvikle at egnet alternative- et produkt, der kunne dækken nøgen, betændt eller misfarvet hud, og som samtidig lod huden ånde og hele. Dette førte til hendes oprindelige arbejde med naturlige mineral-makeup.

Hun begyndte at udvikle sin første løse mineral foundation, der sikrede perfekt dækning, så naturlig ud og ikke tiltoppede porerne. Poulines patienter var så tilfredse med hendes nye produkt, at de fortsatte med at bruge det i lang tid efter, deres hud havde helet. Inden længe fik patienter og venner overtalt hende til at begynde at forhandle sin naturlige mineral foundation, og i 1996 grundlagde Pouline så Youngblood Mineral Cosmetics.

Mere end et årti senere er Poulines Natural Mineral Foundation mærkets stjerneprodukt, og Youngblood er nu er komplet serie, der byder på mange forskellige produkter bla. primer, skygger i fast/løs, rouge, mascara og meget mere. Youngblood fortsætter med at udvikle produkter af højeste kvalitet, og som er nyskabende – både hvad angår formler og emballage.

Poulines medfølelse fik hende til at udvikle sine første produkter fra et medicinsk synspunkt. I dag viderefører virksomheden Poulines oprindelige værdier: en passion for at tilbyde de sundeste produkter af højeste kvalitet, og samtidig få kvinder til at se godt ud og føle sig godt tilpas.

  • Rene, naturlige, knuste mineraler for let, fleksibel dækning.
  • Blød, luksuriøs følelse og finish.
  • Skaber en sund, naturlig glød.
  • Ideel til alle hudtoner, hudtyper og hudtilstande.
  • Indeholder titaniumdioxid, et naturlig solfilter.
  • Uden zinkoxid, som virker udtørrende på huden.
  • Tilstopper ikke porerne og forårsager ikke uren hud.
  • Uden parfume, olie, talkum, parabener eller kunstige farvestoffer.
  • Miljøansvarlig og ikke testet på dyr.