Salcura Bioskin Junior

Bioskin Junior-serien sikrer pleje til den sensitive og følsomme baby og børnehud. Bioskin Junior-serien er formuleret til også at være egnet til hud, der kan være tilbøjelige til tør hud, eksem og andre hudallergier.

Produkterne vil fodre huden med de sunde næringsstoffer, vitaminer og mineraler, den har brug for, for at styrke og være bedre i stand til at modstår tørhed, kløe og rødme.

Bioskin Junior spray og creme er et vidunderlig, nuanceret  2-tris hudpleje system. Dette tilgodeser både børnenes temperament og hudbehov. Det er ikke alle børn, der er vilde med en fed creme. Bioskin spray er som sendt fra himmelen, fordi den er let og børnene kan selv bruge den – synes det er sjovt at påføre og cremen kan bruges til den særligt krævende hud og er et super supplement om aftenen efter spray. Spray og creme kan bruges på hele kroppen og i ansigtet.

I serien finder der også alt til badet. Bath Milk til badekaret, undgå at huden udtørrer efter et bad. Et ikke skummende produkt med masser af fugtgivende ingredienser som aloe vera og morgenfrue.

Face & Body wash til bruseren. Shower gel med de samme gode egeskaber som bath milk. Beroligende ingredienser som morgenfrue, lavendel og rosenvand.

Shampoo til tør og følsom hovedbund. Rensende og beroligende  ingredienser som rosenvand, lavendel og morgenfrue.