Nimue

Nimue Skin Technology er en derma-kosmeceutisk hudplejeserie udviklet af førende forskere gennem de sidste 25 år.

Nimue er en aktive behandlende hudplejeserie med medicinsklignende fordele. Deres 4 unikke hudtype klassifikationer tilgodeser, de mange forskellige hudtyper og tilstande. De er del op i miljøbelastet, Hyperpigmentering, problematisk og interactive (sensitiv). De gør produkter samt behandlinger i stand til at påvirke strukturen og hudens biologiske funktioner, så du får en hud i bedre balance, med et sundere look og synligere bedre resultater allerede ved en behandling.

Nimue er kendt for sit unikke behandlingssystem, der gen-uddanner hudens egen sin egen evne, til at reparere sig selv. Professionelle behandlinger suppleret med skræddersyet hjemmepleje fra Nimue løfter dine resultater yderligere. Nimue kan bruges af alle uanset hudtilstand. Helt fra teenager til den modne voksne hud. Både af kvinder og mænd.

Nimue anvender ikke kunstig parfume, parabener, mineralske olier, kunstige slibemidler eller lanolin i deres produkter. Miljøet er også i fokus, med deres unikke emballage system. Hvor et økonomisk refil system er muligt ved en stor del af hjemmeprodukterne.