Bryn og vipper

Øjenbrynene og vipperne indrammer og giver liv ansigtet. Med en flot behandling af dine bryn, bliver der dannet ramme for dine øjne og giver en balance til dit ansigt. Hos Klinik Be Nice tilbyder vi et hav af behandlinger, der giver nyt liv til dit ansigt.

Vi tilbyder retning og farvning af bryn og vipper, så du får et professionelt look, der fremhæver dit ansigts detaljer. Ved retning af bryn, tager vi udgangspunkt i din ansigtsform, da ens form på brynene er individuel og du får herved det rette udtryk med dine bryn. Behandlingen af bryn bliver gjort med pincet og med voks, hvortil farven bliver matchet din tone, såfremt du får det flotteste resultat.

Styling af bryn

Ved farvning af af vipper, holder det i ca. 3-5 uger, afhængigt af hårtykkelse og farve. Vi anbefaler derfor at behandlingen gentages hver 3-5 uge.
Hvis brynene i en længere periode har været overplukket, vil det tage lidt længere tid at korrigere. Du skal derfor have tålmodighed i processen, for med en længere behandling, vil du opnå et resultat der er ventetiden værd.

Hvad enten det er farvning, retning eller begge dele, du ønsker, så tilbyder Klinik Be Nice en professionel behandling der giver dig et flot look.

 

Priser på bryn & vipper

Retning af bryn

179,-

Ret/farve af bryn

185,-

Ret/farve af bryn og vipper

285,-

Farvning af vipper

185,-

Ret/farve af bryn og vipper + voks overlæbe

385,-

Ret/farve af bryn + voks læbe og hage

335,-

Ret/farve bryn + voks læbe

285,-

Ret/farve bryn og vipper + voks overlæbe og hage

435,-

Ret/farve bryn og vipper + voks af under ansigt

535,-

Ret/farve bryn + voks af under ansigt

435,-