Klinik Be Nice

Bryn og vipper

Øjenbrynene og vipperne indrammer og giver liv ansigtet. Med en flot behandling af dine bryn, bliver der dannet ramme for dine øjne og giver en balance til dit ansigt. Hos Klinik Be Nice tilbyder vi et hav af behandlinger, der giver nyt liv til dit ansigt.

Vi tilbyder retning og farvning af bryn og vipper, så du får et professionelt look, der fremhæver dit ansigts detaljer. Ved retning af bryn, tager vi udgangspunkt i din ansigtsform, da ens form på brynene er individuel og du får herved det rette udtryk med dine bryn. Behandlingen af bryn bliver gjort med pincet og med voks, hvortil farven bliver matchet din tone, såfremt du får det flotteste resultat.

Styling af bryn

Ved farvning af af vipper, holder det i ca. 3-5 uger, afhængigt af hårtykkelse og farve. Vi anbefaler derfor at behandlingen gentages hver 3-5 uge.
Hvis brynene i en længere periode har været overplukket, vil det tage lidt længere tid at korrigere. Du skal derfor have tålmodighed i processen, for med en længere behandling, vil du opnå et resultat der er ventetiden værd.

Hvad enten det er farvning, retning eller begge dele, du ønsker, så tilbyder Klinik Be Nice en professionel behandling der giver dig et flot look.

Vælger du at få rettet og farvet bryn og vipper i forbindelse med en ansigtsbehandling, vil prisen være en smule billigere.

130,00 kr.

140,00 kr.

140,00 kr.

235,00 kr.

I forbindelse med ansigtsbehandling:

210,00 kr.

Gavekort

Glæd din veninde, mor, søster eller kæreste med et gavekort til Klinik Be Nice. Få gavekortet med det samme pr. mail eller få det tilsendt direkte til modtager med en lille hilsen. Den perfekte gave når du vil forkæle én, du holder af.

Luk menu