Klinik Be Nice

Neglebehandlinger

Hos Klinik Benice arbejder vi med CND Brisa Gelé og Shellac. I tre årtier har CND været førende producent af professionelle produkter til hænder, fødder og negle. Med Brisa produkterne får du tynde og naturtro negle, med god styrke. Vi arbejder konstant på at udvikle os, såfremt vi kan give dig den bedste neglebehandling.

Vedligeholdelse/holdbarhed

  • Neglene skal plejes 2-3 gange dagligt med neglebåndsolie
  • Neglene skal rebalanceres/repareres hver 3 uge.
  • Ved kontakt med rengøringsartikler og have arbejde,
    bør man altid have hansker på, for at beskytte neglene.
  • Holdbarhede variere fra person til person. Altså hvor godt man passer på sine negle og overholder den anbefalet vejledning/pleje.
  • Holdbarheden hos neglebiddere er nedsat, da deres negle hurtigere komme i ubalance og derfor skal balanceres oftere.

Gele- og akrylnegle

Hos Klinik Be Nice giver vi dig muligheden for at få gele- eller akrylnegle. Akrylnegle er en god neglebehandling, til du som ønsker stærke negle. Da akrylneglen har en langt højere styrke end din egen naturnegl. Alt efter hvilken form, farve og din daglige arbejdsgang, vurderer vi hvilken teknik der er bedst til netop dit behov.

For at opretholde det pæne look, anbefaler vi at der laves en reparation/afbalancering hver 3 uge, så dine negle ser så pæne ud som muligt.

Ved aftagning af neglene, anbefaler vi at du får det gjort hos os, såfremt det skåner dine naturnegle mest muligt.

Shellac

CND Shellac er en professionel lak, der giver dig en flot lakering af neglen. Lakken er specielt til dig der elsker lak uden ridser eller tørretid. Ved brug af Shellac, bruger du neglens naturlige længde og kan lakere uden behov for at der files på naturneglen. Shellac er en af de mere skånsomme neglebehandling mod naturneglen.

Ved Shellac har du mulighed for mange forskellige looks. Vælg mellem forskellige farver, med dekoration eller i det franske hvide look. Lakken holder 2-3 uger og fjernes nemt på blot 10 min.

Shellakken kræver kun lidt længde på egne negle.

Manicure

Ved manicure får du en lækker behandling af dine naturnegle. Ved en mini manicure får du skøn behandling af dine negle, der blandt andet indebærer formning af negle og neglebånd, samt filning og polering, såfremt du får nogle flotte negle. 

Derudover kan du vælge en spa manicure, der giver dig lidt ekstra i form af håndbad og massage, for ekstra finesse til dine negle.

165,00 kr.

299,00 kr.

Gavekort

Glæd din veninde, mor, søster eller kæreste med et gavekort til Klinik Be Nice. Få gavekortet med det samme pr. mail eller få det tilsendt direkte til modtager med en lille hilsen. Den perfekte gave når du vil forkæle én, du holder af.

Luk menu