Neglebehandlinger

Negle

Hos Klinik Be Nice arbejder vi med de bedste produkter fra CND og Light Elegance.

Vi tilbyder alt indenfor neglebehandlinger:

Gelé og akryl negle samt CND shellac som kan bruges både på natur neglen og ovenpå gelé/akryl. Hvad enten du ønsker forlængelse af dine negle, eller en holdbar lakering med CND Shellac så finder vi sammen frem til det, du ønsker af din neglebehandling. Vi både rådgiver og vejleder i vores udvalg af neglebehandling, så look, længde, facon og holdbarhed kan gå hånd i hånd.

Gode tip til at holde dine negle:

  • Neglene skal plejes 2-3 gange dagligt med neglebåndsolie.
  • Neglene skal opfyldes/ balanceres hver 3-4 uge.
  • Ved kontakt med rengøringsartikler og have arbejde, bør man altid have hansker på, for at beskytte neglene.
  • Holdbarhede variere fra person til person. Altså hvor godt man passer på sine negle og overholder den anbefalet vejledning/pleje.
  • Holdbarheden hos neglebiddere er nedsat, da deres negle hurtigere komme i ubalance og derfor skal opfyldes/balanceres oftere.
  • Ønsker du at stoppe med at have gelé/akryl på dine negle, anbefaler vi at du får os til at fjerne dem. Dette sikre dig korrekt aftagning uden skader på din negl.

Shellac

CND Shellac et er professionelt neglesystem der sikre dig en smuk og holdbar lakering af dine negle. Ingen ekstra tørretid eller ridser. CND Shellac ligges på din natur negl, uden behov for at file andet end længde og facon på din negl. Vi anbefaler din natur negl har 2-3 mm fri hvid kant, for mest holdbare resultat. Shellac er super skånsom for dine negle og kan opløses ved aftagning. Igen helt uden at skulle file på dine negle. For korrekt aftagning anbefaler vi vores geniale Remover kit som sikre en skånsom aftagning af din shellac.

CND Shellac kan laves i hundredevis af farver, men klassiske franske kanter eller med Nail art.

Manicure

En manicure er en lækker hånd og neglebehandling. Vores spa manicure booster fugt og næring ind i huden på dine forpinte hænder. En blid scrub og håndmaske giver hurtig nyt liv og velvære til dine hænder. En Spa manicure kan også kombineret med Shellac på neglene.

Quick fix til dine negle er en mini manicure. Her tilrettes dine negle og neglebånd tilbage i facon samt aflytning med negle olie og creme. Denne behandling er altid inkluderet i vores CND Shellac behandlinger.

 

Gelenegle og Akrylnegle

Forlængelse naturlig

725,-

Forlængelse med fransk el. Babyboomer

725,-

Forlængelse + shellac

749,-

Balancering naturlig

625,-

Balancering med fransk el. Babyboomer

625,-

Balancering + shellac

725,-

Backfile/ lille opfyldning

425,-

* Backfile 2. gang

455,-

Backfile med shellac®

549,-

* Backfile med shellac® 2. gang

579,-

Reparation af en negl

75,-

Nail art design

fra 10 – 100,-

Aftag af Gel/Akryl negle incl mini manicure

299,-

* Backfile 2. gang, aftales med Pernille og kan kun laves, hvis produktet på neglene sidder perfekt. Ikke alle kan få denne behandling.

 

Shellac

Shellac hel farve

En farve ligges på alle neglene. Nail art på 2 negle kan laves her mod ekstra 10-25,- alt efter hvilken dekoration der ønskes. Ønskes flere farver eller nail art på mere end 2 negle – booke i stedet Shellac Nail art.

375,-

Shellac fransk hvid

Klassikeren som aldrig går af mode. Den hvide kant laves i hånden, så den passer din negl. Du vælger selv om bundfarven skal være sart klassisk lyserød, eller med et skær af glimmer.

399,-

Shellac nail art

Her er mulighederne mange og der er fri leg. Find inspiration på vores Facebook eller Instagram.

450,-

Aftag af shellac ifm. ny shellac

125,-

Aftag af shellac uden ny behandling

225,-

 

Manicure

Mini manicure

199,-

Spa manicure

325,-

Spa manicure + shellac

550,-