Comfort Zone

Italienske Comfort Zone blev grundlagt i 1996, i Parma, som en professionel hudplejeafdeling i Davines Group, der er en familieejet virksomhed ejet af Bollati-familien.

Hvad der begyndte som et forskningslaboratorium og produktionssted for udviklingen af højkvalitets formler, er vokset til et internationalt prisbelønnet spa-brand med en bred vifte af eksklusive, resultatorienterede spabehandlinger og hjemmeplejeprodukter.  Direktør Dr. Davide Bollati forestår udviklingen af Comfort Zones og det er med hans baggrund som farmaceut og kosmetisk kemiker og hans stræben efter topkvalitet og innovation, der gør at Comfort Zone er et brand i konstant udvikling.

Comfort Zone har i 2017 opnået den fornemme B-Corp certificering og det er kronen på værket for Comfort Zone, der i mange år har arbejdet intensivt og målrettet med at producere etisk og bæredygtigt. Således er 100% af den energi der benyttes i fremstilling, produktion og pakning fra vedvarende energikilder. Comfort Zone er yderst kritisk omkring, hvad de anvender i deres produkter. De udvælger de fineste aktive ingredienser af naturlig oprindelse og kombinerer dem med de mest avancerede højteknologiske molekyler og transportsystemer for at sikre den maksimale effekt, sikkerhed of behagelige følelse i deres produkter. Deres formuleringsfilosofi betyder at produkterne er uden: Silikone, sulfater, mikroplastik, parabener, MI-konservering, animalske indholdsstoffer eller farvestoffer. 100% vegansk. Comfort Zones behandlinger handler om at ære huden og kroppen og om den rolle behandleren har. Der er nøglen til skønhedsbalance – huden og kroppens sundhed.

Comfort Zone er nu også et step videre og i toppen, når vi snakker bæredygtighed. Med lanceringen af SACRED NATURE, en ren, økologisk serie med et stærkt fokus på bæredygtighed, foretager [ comfort zone ] en radikal ændring i form af effektiv, sikker og regenererende hudpleje, der aktivt er med til at genopbygge jorden og dermed forhale klimakrisen. Udover det kæmpe fokus på bæredygtighed og klima, har denne serier også fokus på virksomme ingredienser. Særligt Youth Serum, seriens stjerneprodukt, har bevist at kunne gøre huden synligt sundere, mere strålende og styrket.

Kliniske, dermatologiske test & certificeringer & bevist effektivitet og bæredygtighed. Co2 negativ.

“SKIN is our focus. SCIENCE is our guide. SOUL makes our offer unique.”