Klinik Be Nice

remedy

Comfort Zone

Grundlagt i 1996

Italienske Comfort Zone blev grundlagt i 1996, i Parma, som en proffesionel hudplejeafdeling i Davies Group, der er en familieejet virksomhed ejet af Bollati familien. Hvad der begyndte som et forsningslaboratorium og produktionssted for udvikling af højkvalitets formler, er vokset til et internationalt prisbelønnet spa-brand med eksklusive, resultatorienterede spabehandlinger og hjemmeplejeprodukter.
Direktør Davide Bollati er den visionære entreprenør bag en bred baggrund inden for R&D, er uddannet farmaceut og kosmetisk kemiker og hans stræben efter topkvalitet og innovation, der gør Comfort Zone til en brand i konstant udvikling.

Serie REMEDY tilbyder alt til den sensitive hudtyper. Vi laver både ansigtsbehandling og tilbyder hjemmeprodukter fra Comfort Zone REMEDY serien.
REMEDY er den avanceret løsning til sensitiv hud, der oplever rødme og har tendens til at blusse op. Remedy er skabt til at berolige og styrke den sensible hud og lindre øjeblikkelig varme og irritation i huden. De aktive ingredienser aflaster hudens immunforsvar, så inflammation forebygges i fremtiden.
Remedy byder på milde, men absolut også effektive ingredienser, både af botanisk og High-tech oprindelse. Alle Remedy produkter er 100% pafumefri. Ingen sæbestoffer og op til 98% naturlige ingredienser.

SUN SOUL
Er bredt udvalg af avancerede beskyttende solprodukter, der mindsker risiko for solskoldning. Sun Soul er en serie som forbereder huden til solen, beskytter ved solbadning, plejer og reparerer efter soleksponering og forlænger den gyldne kulør. Serie består af spf 15-30-50 til både ansigt og krop. Finders som creme og på spray samt en SPF50 KIDS, som må bruges af de helt små børn og den er parfumeri.

TRANQUILLITY Spa serie.
Et holistisk og beroligende plejesystem til kroppen. Den ikoniske duft har side 1996 været Comfort Zones signaturduft. Sammensætning af bløde noter fra essentielle olier, der er valgt for deres anti-stress egenskaber danner rammen om denne serie. Serien har alt i kropspleje og hår pleje.

Gavekort

Glæd din veninde, mor, søster eller kæreste med et gavekort til Klinik Be Nice. Få gavekortet med det samme pr. mail eller få det tilsendt direkte til modtager med en lille hilsen. Den perfekte gave når du vil forkæle én, du holder af.

Luk menu