Klinik Be Nice

Fodbehandlinger

Forkæl dine fødder med en lækker fodbehandling hos Klinik Be Nice. Alt afhængigt af om du har behov for fodbad og fjernelse af hård hud, ligtorne mm. eller hvis du har behov for bøjlebehandling af nedgroede negle, har vi behandlingerne der passer til dig.

Ved fodbehandling hos Klinik Be Nice, har du mulighed for en at få en luksus fodbehandling i form af fodbad med urter, der giver dig et luksuriøst resultat. For et ekstra finish, kan du vælge at afslutte med shellac på tæerne, så du får et flot resultat.

Når der er tale om både manicure og pedicure, handler det om et godt forarbejde for at neglene bliver flottest muligt. Ved fodbehandling, sørger vi for at neglebåndene bliver godt behandlet, samt at dine negle bliver filet, såfremt den rigtige pasform opnås.

Vores fodbehandling indebærer fjernelse af hård hud, samt skubning af neglebånd. Du modtager en pedicure, der giver bløde og flotte fødder, så du frit kan rende rundt i bare tæer uden bekymringer om grimme negle.

Forkæl dig selv med en luksuriøs pedicure, der virker afstressende for krop og for sind. Læn dig tilbage og nyd den afslappende behandling, der giver dig et flot resultat.

Fodbad med urter, fjernelse af hård hud og ligtorne,
klipning/slibning af negle, behandling af fortykkede/
nedgroede negle og fodcreme.

325,00 kr.

Fodbad med urter,peeling af fødder, fjernelse af hård hud og evt ligtorne, klipning/slibning ag negle, fodmaske og fodpleje.

425,00 kr.

Behandling af nedgroede negle, ved hjælp af en plastikbøjle. Den limes på neglens overside og derved lindre det smertefulde tryk.

185,00 kr.

Med Fransk hvid kant eller helfarve.

340,00 kr.

Med Fransk hvid kant eller i en hel farve.

429,00 kr.

Gavekort

Glæd din veninde, mor, søster eller kæreste med et gavekort til Klinik Be Nice. Få gavekortet med det samme pr. mail eller få det tilsendt direkte til modtager med en lille hilsen. Den perfekte gave når du vil forkæle én, du holder af.

Luk menu