Fodbehandlinger

Forkæl dine fødder med en lækker fodbehandling hos Klinik Be Nice. Alt afhængigt af om du har behov for fodbad og fjernelse af hård hud, ligtorne mm. eller hvis du har behov for bøjlebehandling af nedgroede negle, har vi behandlingerne der passer til dig.

Ved fodbehandling hos Klinik Be Nice, har du mulighed for en at få en luksus fodbehandling i form af fodbad med urter, der giver dig et luksuriøst resultat. For et ekstra finish, kan du vælge at afslutte med shellac på tæerne, så du får et flot resultat.

Når der er tale om både manicure og pedicure, handler det om et godt forarbejde for at neglene bliver flottest muligt. Ved fodbehandling, sørger vi for at neglebåndene bliver godt behandlet, samt at dine negle bliver filet, såfremt den rigtige pasform opnås.

Vores fodbehandling indebærer fjernelse af hård hud, samt tilretning af neglebånd. Du modtager en fodbehandling, der giver bløde og flotte fødder, så du frit kan rende rundt i bare tæer uden bekymringer om grimme negle.

Forkæl dig selv med en luksuriøs fodbehandling/pedicure, der virker afstressende for krop og for sind. Læn dig tilbage og nyd den afslappende behandling, der giver dig et flot resultat.

Fodbehandlinger & priser

Klinisk fodbehandling

Fodbad med urter, fjernelse af hård hud og ligtorne. Klip og slibning af negle, behandling af fortykkede/nedgroede negle og fodcreme.

385,-

Luksus fodbehandling

Luksus behandlingen til dig med lidt flere fod problemer som meget hård hud eller ligtorne, men som også gerne vil have wellness dele med. Hele den kliniske fod er inkluderet. Derudover forkæles dine fødder og underben med en lækker skrub og en maske der giver ekstra fugt og pleje. Afsluttes med en let massage i en skøn fodcreme.

485,-

Bøjlebehandling

235,-

Shellac på tæerne

Shellac ligges på dine tånegle. Vi klipper og tilretter dine negle. Vælg mellem hel farve eller franske.

OBS kom gerne uden neglelak. Har du gammel shellac på book gerne “Shellac på tæerne inkl. aftag”

385,-

Shellac på tæerne incl aftag

Aftagning af din gamle shellac, samt klip og tilrening af neglene og NY shellac på. Vælg mellem hel farve eller fransk kant.

510,-

Klinisk fodbehandling + shellac

Fodbad med urter, fjernelse af hård hud og ligtorne. Klip og slibning af negle, behandling af fortykkede/nedgroede negle og fodcreme. Samt Shellac på fusserne. Vælg mellem hel farve eller franske.

Har du gammel Shellac på, som skal aftages. Skriv gerne dette i kommentar/bemærkninger + 99,-

710,-

Luksus Klinik fodbehandling + Shellac

Til dig, der ønsker wellness og har brug for en ekstra grundig Klinisk fodbehandling + Shellac på tæerne. Du kan vælge mellem hel farve eller franske kanter.

Har du gammel Shellac på i forvejen, og ønsker vi skal tage det af skriv “+ aftag af gammel Shellac” + 125,-

810,-

Spa Pedicure

Lækkert fodbad. Negle og neglebånd klippes og tilrettes. Den hårde hud på hæle, files med fodfil. Peeling og fugt maske. Det hele afsluttes med en blid fod massage i en fugtgivende fodcreme.

OBS – vigtigt, denne behandling skal ikke forveksles med den Kliniske fodbehandling, som er til dig med flere fod problematikker.
Den kliniske fodbehandling udføres af fodplejer Mona.

450,-

Spa Pedicure + shellac

Denne behandling er til dig, hvor fødderne trænger til wellness. Lækkert fodbad. Negle og neglebånd klippes og tilrettes. Den hårde hud på hæle, files med fodfil. Peeling og fugt maske. Det hele afsluttes med en blid fod massage i en fugtgivende fodcreme.

OBS – vigtigt, denne behandling skal ikke forveksles med den Kliniske fodbehandling, som er til dig med flere fod problematikker.
Den kliniske fodbehandling udføres af fodplejer Mona.

710,-